Доставка суші і піци по Львову
Мінімальне замовлення: 149грн
Доставка безкоштовна
Працюємо для Вас щодня з 11.00 до 23.00
Документи
Як замовити
Відгуки
• (096) 90 22 555
• (066) 70 22 555
• (093) 63 22 555

Ваш кошик

Кошик порожній

Ваш кошик

Кошик порожній

Доставка суші і піци по Львову
Мінімальне замовлення: 149грн
Доставка безкоштовна
Працюємо для Вас щодня з 11.00 до 23.00
Як замовити
Відгуки
• (096) 90 22 555
• (066) 70 22 555
• (093) 63 22 555

Ваш кошик

Кошик порожній

Залишити відгук

Ваше ім'я *
Телефон *
Контрольне зображення *
Контрольне зображенняОновити зображення

Vasylyna15 січня 2018

Працюю в готелі. Гості часто звертаються щодо замовлення піци або сушів. Пробувала замовляти на різних сайтах, випадково натрапила на Ваш. І дуже рада. Замовлення прийшло дуже дуже швидко (порівнюючи з іншими сайтами яких чекати потрібно 1,5-2,0год), гості ситі, я задоволена ставленням до клієнтів. дякую ВАМ. Накдіюся все так і залишиться)

Софія12 січня 2018

Дуже смачна піца.Швидка доставка,щоразу в вас дамовляю -ви найкращі!!Кур'єр дуже гаррий і приємний

Ольга27 грудня 2017

Дякую за дуже смачні суші та оперативну доставку. Щоразу переконують, що Ви найкращі.

Оля19 грудня 2017

Дякую Вам за професійність! Ми Ваші постійні клієнти і кожного разу при замовленні переконуємся,що не дарма!

Руслан18 грудня 2017

Дуже дякую орігамі за швидку доставку, і смачни суши, нам дуже спадобалось, наше звертання буде не останні.

Христя16 грудня 2017

Дуже смачнюча піца! І доставка супер швидка! Не перший раз замовляю і завжди задоволена!

Валентина15 грудня 2017

Рекомендую всім! Замовляю вдруге: вчасна доставка, тепленька піцца і смачні суші. Обслуговування на висоті!

Анна12 грудня 2017

Благодарна Оригами за то, что прислушиваются к отзываем и работают индивидуально по каждому случаю. Очень довольна улучшениями, и с радостью продолжаю заказывать суши и пиццу только у вас.

Ігор10 грудня 2017

Замовлення зробив, доставка відбулася в назначений час Смачно! Дякую!!

Катерина07 грудня 2017

Вже не вперше роблю замовлення і саме "орігамі" мене тішить, персонал, швидкість доставки, а найголовніше якість їжі на вищому рівні, найкраща доставка їжі у Львові, яку я знаю, тільки тут потрібно замовляти, рекомендую 100%

Кількість записів 
  • «
  •  1 
  •  2 
  •  3 
  •  4 
  •  5 
  •  6 
  •  7 
  •  8 
  •  9 
  •  10 
  • »
Сторінка 1 з 18